Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava / Včelařství zblízka / Základní organizace včelařů Luhačovice

2. 9. 2024 - 8. 9. 2024

Expozice včelařství, ochutnávka a prodej včelích produktů, poradna, sestavy nástavkových úlů a prosklený úl s živými včelami. V neděli výstava končí ve 12:00 hod.


Venkovní akce / Kloboukový den

8. 9. 2024

Kolonádní koncert Jazzbooks s historickou módní přehlídkou Luhačovického okrašlovacího spolku Calma. Každoročně se koná u příležitosti výročí narození Marie Calmy Veselé (básnířka, pěvkyně, spisovatelka, manželka zakladatele luhačovických lázní Františka Veselého).Jako na přelomu 19. a 20. století to bude vypadat na Lázeňském náměstí, přidejte se také. Vítány jsou klobouky různého ražení i velikostí, kostým není podmínkou.

 


Venkovní akce / Kloboukový den

8. 9. 2024

Kolonádní koncert kapely Jazzbook s historickou módní přehlídkou Luhačovického okrašlovacího spolku Calma.

Každoročně se koná u příležitosti výročí narození Marie Calmy Veselé (básnířka, pěvkyně, spisovatelka, manželka zakladatele luhačovických lázní Františka Veselého).

Přehlídka klobouků, plavek a modrotiskových šatů Miroslavy Psotkové ve Slunečních lázních.

Jako na přelomu 19. a 20. století to bude vypadat na Lázeňském náměstí, přidejte se také! Vítány jsou klobouky různého ražení i velikostí, kostým není podmínkou.


Kloboukový den / JazzBook

8. 9. 2024

Kolonádní koncert kapely JazzBook doprovodí tradiční Kloboukový den. Módní přehlídky budou od 16 hodin pokračovat ve Slunečních lázních. Sponzorem koncertu kapely JazzBook je Sanatorium MIRAMARE s.r.o.


Sport / Hasičská soutěž

8. 9. 2024

Sbor dobrovolných hasičů Luhačovice pod záštitou města Luhačovice a Korunky Luhačovice Vás zve na soutěž družstev SH ČMS OSH Zlín.

Požární útok v kategoriích: přípravku, mladší žáci, starší žáci. 

Přijďte podpořit své děti, kamarády a kamarádky a nás hasiče.

Bohaté občerstvení po celou dobu soutěže zajištěno. 


Nahoru